Warning: include(): Filename cannot be empty in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Naturvårdsbränning i Jokkmokks kommun

Jun 12 15:33 av kommunikationsansvarig

Länsstyrelsen i Norrbottens län genomförde lördagen den 10 juni en naturvårdsbränning i Tolikhedens naturreservat. Vädret var stadigt under dagen och Länsstyrelsens fältenhet lyckades bränna cirka 14 hektar. Naturreservatet Tolikhedens ligger strax öster om Voullerim i Jokkmokks kommun.

Med tanke på det väder som varit de senaste dagarna i landets mellersta och södra delar skickar Life Taigas projektledare i Norrbotten, Fredrik From, en hälsning:

– Hoppas det torkar upp för er andra i Taiga!

 

 

» Till nyhetsarkivet